Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Caz müziğimizin enerjisi yüksek yorumcularından Şenay Ocak, 23 Mart 2019 Cumartesi akşamı SAMM’s bistro sahnesinde olacak. Şenay Ocak’ın berrak ve güçlü sesine, piyanoda Ümit Eroğlu, basta Murat Ulus, davulda  Burak Durman eşlik edecek. Klasik caz akımının en seçkin Amerikan song book şarkıları yanı sıra cool caz akımı ve blues’un en güzel örneklerinin çalınacağı akşamda Ümit Eroğlu’nun düzenlemelerine de yer verilecek. Bu heyecen verici konseri kaçırmayın. Mekanımız butik, yerimiz sınırlı; rezervasyon için gecikmeyin.

Şenay Ocak, Ankara’da iki fakülte bitirdi. Klasik şan eğitimi aldı, çeşitli korolarla sahneye çıktı. Klasik Keyifler Caz Atölyesine katıldı, Bahçeşehir Üniversitesi Caz Yüksek Lisans programında çok değerli hocalarla çalıştı; On Queue Jazz Band’i kurdu ve caz kulüplerinde, festivallerde sahne aldı. Ankara’da Aydın Kahya, Erol Erdinç, Ümit Eroğlu,Rustam Rahmedov ile çalıştı ve konserler verdi. Müzikoloji alanında yüksek lisans öğrenimine devam eden sanatçı, SAMM’s bistro’nun sanatsal atmosferinde yaşanacak bu caz dolu bahar akşamında sizi müziğinin bir parçası yapacak.…
Ümit Eroğlu, Ankara Devlet Konservatuvarı piyano bölümünde okudu. İstanbul’da aranjör ve piyanist olarak başlayan profesyonel müzik kariyeri, Avrupa’da stüdyo ve orkestra müzisyenliği ile devam etti. Ankara’ da kurduğu ses kayıt stüdyosunda pek çok sanatçıyla plak, kaset ve cd çalışması yaptı. Ankara DOB bünyesindeki 25 kişilik Big Band caz orkestrasını yönetti. TRT büyük orkestralarını kurdu, şefliğini yaptı ve Avrupa’da düzenlenen yarışmalarda ülkemizi temsil etti. ODTU Güzel Sanatlar ve Müzik Bölümünde caz müziği öğretim görevlisi olarak çalıştı, METU Big Band orkestrası ile konserler veriyor.
Murat Ulus, Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisini bitirdi. Pek çok önemli caz sanatçısı ile konserler verdi, farklı sanat projelerinde yer aldı.
Burak Durman, davul çalmaya lise yıllarında başladı. Caz müziğine duyduğu ilgi nedeniyle caz festivali atölyelerine katıldı. HÜ Ankara Devlet Konservatuvarı Caz Anasanat Dalında öğrenim gördü. Avrupa’ da proje ve workshoplara katılıp, sahne aldı. Pek çok konser gerçekleştiren Durman, HÜ Ankara Devlet Konservatuvarında caz davul eğitmenliği yapıyor.
Rezervasyon: 0312 447 90 00